|
|
Dodano: 2011-03-28 21:44:29
Witam ponownie wszystkich użytkowników :) daaawno mnie nie było, ale jestem, heh ;D
chciałbym się zapytać wszystkich co Wy wybralibyście na moim miejscu: MotoGP, Stunt czy FMX? Mam 16 lat i nie umiem się zdecydować w którą stronę pójść...
Nie umiem się zdecydować, a chciałbym się zająć którąś z tych dziedzin :) Więc proszę o Wasze opinie, z góry dziękuję i pozdrawiam :)
|
|
|
Dodano: 2011-03-29 10:14:16
A bardziej interesuja Cie nurkowanie rafowe, jaskiniowe czy podlodowe?
Dopoki nie sprobojesz kazdego po ptrochu nie bedziesz wiedzial co wybrac.
Zacznij od jazdy amatorskiej, bujania sie po azfalcie szutrze itd, i wtedy zobaczysz co ci bardzije lezy.
Zalbo znajdz monete trojscienna i sobie rzuc.
Dla ulatwienia dodam ze mozesz skorzystac z tradycyjnej kostki 6-scio sciennej i wynik podielic przez dwa :p
Jesli metocy losowe Ci nie przemawiaja do gusty mozesz sie kierowac:
1) tym na co laski bardzije leca w twojej okolicy (sprawdz tez jakos towarow ktora leci na poszczegolne dziedziny
2) Zobacz co bardzije imponi kumplom na dzielni - stawiam na stunt, bo o wyscigach sie wiecej mowi a trudniej pokazac
3) poznaj towarzystwo ktore sie zajmuje jednym z powyzszych - jak najblizej ciebie
4) sprawdz co jestes w stanie cwiczyc w swojej okolicy - czyli czy masz tor chcociazby kartingowy w okolicy, lub puste zamkniete kawalki prostej do stuntu lub tereny do skokow itd...
5) Olej motocykle wez suple i idz na silke.
|
|
|
Dodano: 2011-03-29 17:04:45
skoro się nie umiesz zdecydować, to znaczy że żadna z nich Cie nie interesuje dostatecznie. zacznij hodować marchewki, przynajmniej zrobisz coś pożytecznego
jsz
|
|
|
Dodano: 2011-05-30 13:54:43
MotoGP bierz jest najbezpieczniejszy z wszystkich kategorii.
|
|
|
Dodano: 2011-05-31 22:32:12
MotoGP? Czyli chcesz dokopać Rossiemu i spółce? :P
|