załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

FORUM  » PLAYGROUND  » HYDEPARK  » 

PARKOWANIE PUSZKARZY

Autor Wiadomość
Ilość wiadomości: 411
Dodano: 2009-09-17 20:58:27
Jeżeli często doprowadza Was to do białej gorączki to w sieci pojawił się serwis o ciekawej nazwie do piętnowania niedzielnych kierowców: http://www.jakkutas.pl/
ENEMIES! WE NEED ENEMIES!
powrót do góry profil pw www
Ilość wiadomości: 257
Dodano: 2009-09-18 13:12:48
Nie no padłem lol Strona pierwsza klasa, oby stała się co najmniej tak popularna jak "nasza-..." oczko
(...)
powrót do góry profil pw
27c5716e07.jpeg
Ilość wiadomości: 50
Dodano: 2009-09-18 23:53:34
Dobre ;). Ale ja ostatnio widziałem jeszcze lepsze; w małym miasteczku nieopodal Lublina, mianowicie Bełżycach (może ktoś zna) po postawieniu znaku zakazu parkowania na wszystkich wolnych miejscach został jedynie parking na ok 5 puszek i co najlepsze głupi "Bełżyczanie" mieszczą się na nim w 15, bo zostawiają samochody na chodniku, tak że nie da się przejść i prostopadle dojeżdżając do osi jezdzi, tak że jeden pas ruchu jest zajęty przez stojące puszki lol
Kibel: Ylsmco Quest 50 '03

Intruder VS800 (plecak)
powrót do góry profil pw
Dodano: 2009-09-19 10:15:15
Absurdów jest mnóstwo. W Warszawie na Sadybie w okolicach Best Malla jest bazar (taki z drewnianymi budkami). Po drugiej stronie jest szeroki chodnik, z miejscami parkingowymi, przystanek i inne duperele. Odbywał się tam też totalnie nielegalny handel. Handlarze zajmowali 3/4 chodnika i tak było od lat. Od lat moja ulubiona jednostka mundurowa - straż "miejska" próbowała coś z tym zrobić. Nieudolnie, ale ta cecha jest jakby wpisana w statut tej jednostki. W końcu doszło do niezłej szarpaniny z handlarzami. W tej chwili handlarzy nie ma, ale cały teren został ogrodzony słupkami. Więc dzięki błyskotliwej interwencji okoliczni mieszkańcy i tak sobie nie zaparkują pod własnym domem. Rewelka :)
dsc_0130.jpg
Ilość wiadomości: 196
Dodano: 2009-09-21 22:45:36
Nie dodales, ze to, ze zlikwidowali nielegalne stoiska targowe, to nie koniec. Teraz za tymi slupkami stoi sobie taki duzy dostawczak (pojecia nie mam jak sie tam dostal, ale chcac utrudnic wjazd samochodom, utrudnili wyjazd temu) z blokada na kole. I stoi tak od jakiegos miesiaca. I nie, nie stoi pusty. Ciagle tam handluja :]
One step at a time
powrót do góry profil pw
Dodano: 2009-09-22 09:02:54
Najlepiej zacumowany stragan świata :)
dsc_0130.jpg
Dodano: 2009-09-22 10:35:13
Najbardziej kretynska akcja strazy miejskiej - zalozyc blokade na samochodzie, ktory i tak nie moze stamtad wyjechac...
One step at a time
powrót do góry profil pw
Dodano: 2009-09-22 12:09:19
W każdym razie trzeba będzie zrobić zdjęcie. Ciekawe jak długo utrzyma się akcja zorganizowana przez jakkutas.pl - aczkolwiek pewna subtelna dosadność domeny jest niewątpliwym plusem. Kiedyś mocno promowano akcję z sympatycznym zwierzątkiem - Nie parkuj jak Łoś - to mógł być powód niewypału :)
Ilość wiadomości: 219
Dodano: 2009-09-22 18:47:50
Najbardziej kretynska akcja strazy miejskiej - zalozyc blokade na samochodzie, ktory i tak nie moze stamtad wyjechac...

Wyjechać to on może bankowo, w końcu jakoś wjechał. Jak postoi jeszcze trochę z blokadą na kole to w końcu jakieś autoholowanie się nim zajmie i panu handlarzowi może się zrobi przykro (i wreszcie pójdzie w cholerę z tego rogu). A tak ontopic to stronka podoba mi się jak mało która ostatnio (to lepsze nawet niż demotywatory) i nawet mam zamiar wrzucić tam kilka zrobionych własnoręcznie fotek :D.
Life planned out before my birth, nothing could I say
Had no chance to see myself, molded day by day
Looking back I realize, nothing have I done
Left to die with only friend
Alone I clench my gun
dsc_0130.jpg
Dodano: 2009-09-22 20:16:46
Nieprawda. To auto tam wjechalo jak jeszcze nie bylo tych wszystkich slupkow. A teraz jest zagrodzone z kazdej strony.
One step at a time
powrót do góry profil pw
zzzz.jpg
Ilość wiadomości: 206
Dodano: 2009-10-03 11:03:12
parkl.jpg

Tak też można zaparkować ;)
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2009-10-03 11:03:41).
...Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia...
powrót do góry profil pw
Dodano: 2009-10-03 11:34:26
To musiała być kobieta :P
Treść:
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms