|
|
Dodano: 2011-03-15 07:57:37
Witam może ktoś wie kiedy można jeżdzić z włączonymi lihtbarami i czy w ogóle można ?
|
|
|
Dodano: 2011-03-16 00:57:03
znaczy, że robisz choinkę ze swojego motocykla? galeryjki, balustradki, sakwy, frędzle, no i nieszczęsny lightbar? jak będziesz jeździł z włączonym i trafisz na mnie, to Ci poślę strzał ze świateł dalekosiężnych, prześwietlają na wylot :D
NIE JESTEM ZUPEŁNIE BEZUŻYTECZNY - ZAWSZE MOGĘ BYĆ ZŁYM PRZYKŁADEM!!!
White Aryan Kebab & Tacos
|
|
|
Dodano: 2011-03-16 16:49:40
ZNACZY ZE TAKI KUPIŁEM I NIE INTERESUJE MNIE JAKIE MASZ ZDANIE NA TEMAT MOTOCYKLA CHOINKI TYLKO CHCIAŁEM ODPOWIEDZI PROSTEJ TAKIEJ OD KOGOS CO SIE ZNA
|
|
|
Dodano: 2011-03-16 19:00:57
rozporządzenie ministra infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia, bodajże w zał. nr 6 podaje warunki, jakim ma odpowiadać oświetlenie. z pamięci nie odpowiadam, żeby nie wprowadzić w błąd - znajdziesz sobie
jsz
|
|
|
Dodano: 2011-03-18 13:14:00
Prawo mówi jasno: w Polsce, motocykl może mieć jedno lub dwa światła. Więc jak z tego wynika lightbarów w Polsce mieć nie można. Odpada więc pytanie kiedy można je załączać. Inna sprawa, to jest podejście policji i stacji diagnostycznych. Ci pierwsi rzadko się czepiają. Ci drudzy, zazwyczaj każą je zdjąć i ... podbijają przegląd. Spotkałem się z sytuacją, gdzie lightbary były potraktowane przez diagnostę jak światła przeciwmgłowe. pozdr
|
|
|
Dodano: 2011-03-18 14:28:28
Dzieki wreszcie konkretna odpowiedz bez żadnych madrości typowy gość.
|