|
Autor
|
Wiadomość
|
|
|
Wypełnione rozesłane.
Zdradź mi tylko tajemnicę jak uczelnia przyjęła taki temat??
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Po pierwsze zapoznaj się z:
http://www.motogen.pl/faq/
Po drugie weź się przejedź do jakiegoś komisu. Siądź na kilku maszynach. Może przejedź się na dwóch/trzech które będą Ci najlepiej podchodzić. Wtedy będziesz wiedział na czym stoisz.
A co do stricte propozycji powiedz jeszcze jak chcesz tej maszyny używać? Na codzień, czy od święta? Miasto czy trasa? Bo sama informacja, że sportowy to ciut mało.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Jak dla mnie to fart, że Janusz jest ksiądz, a nie pastor, bo by chyba nie miał czasu ani na msze, ani arty... tylko by się od kobiet oganiał. ;p
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
No i kolejny tekścik się pojawił... Tylko jakoś tak dziwnie ucięty jak blachy w Night Rod`zie
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
evil nie strasz człowieka.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Jest, ale ciut go zmienili. Moim zdaniem na plus.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Niestety ja na sportstery się nie nadaję. Jestem ciut za wysoki, i po paru klikach zaczynają się problemy.
A bones`a fajnie poprawili. Coś mi się zdaje, że jednak jak będę się pozbywał marudy to skończy się na harym... kto wie może właśnie bones.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/2009_Motorcycles/2009_Motorcycles.jsp?locale=en_US
Jak wam się widzi?? Bo jak na razie opinie dość mieszane. Moim osobistym faworytem jest Cross Bones
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
To może poczekamy, aż autor powie do czego ma ta zablokowana manetka służyć. I wtedy będziemy mogli pomóc, bo "na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje"
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
[*]
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Raczej chodzi o jakąś formę tempomatu. Nie słyszałem, żeby ktoś to robił cebrze
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Przyznaję się bez bicia. Mając bilety nie pojechałem... Niestety życie osobiste takie płata nam figle.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Witam się ponownie po niejakiej przerwie.
W międzyczasie:
-urodził mi się syn (27 września) Patryk
-służyłem w 6 Brygadzie-Desantowo Szturmowej (6 Samodzielna Kompania Medyczna)- stąd moje zniknięcie.
I od razu chciałbym usłyszeć od b3wolf`a, czy jeszcze te zapomniane arty do "Gulasza..." chce czy już mu przeszedł ten pomysł?
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Spokojnie Coyo. Zobaczysz go jak tylko wreszcie skończę redakcje artykułów. Byłyby już dawno gdyby nie to, że w robocie sobie niedługo głowę urwę.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Co ty...Taka sława??
Już prędze fotkę z Tobą, albo propozycja współpracy.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
To chyba pierwszy raz kiedy Subedit mnie zawiódł, a zwykły winamp dał radę.
A filmik świetny.
Najlepsze jest to, że widziałem jak niektóre ujęcia były kręcone (kojarzę je ;p ehh ta fotograficzna pamięć ;p ), może jakbym się skupił to nawet mnie gdzieś tam można by wypatrzyć w tle.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Już nie raz i nie dwa u mnie nocowały dziwne watahy. Zresztą lokal jak będzie to i tak i służbowy, więc mnie rybka i tak firma będzie płacić.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Pustynia?
A na serio jest szansa (pojawiła się dziś), że będę miał lokum w Wawie (cztery pokoje plus dużo chodnika na maszyny), będę informował na bieżąco czy i ile osób mogę przyjąć pod dach.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Nie wiem czemu, ale dźwięk się mi strasznie tnie.
Nie jestem w stanie oglądnąć do końca.
P.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
lakier planowany jest czarny bądź bordowy ;p
P.