załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

Autor Wiadomość
Dodano: 2009-05-15 15:50
oj szkoda :(
prowadź do wątku profil pw
Dodano: 2009-05-15 13:54
http://www.motogen.pl/sport/stunt/artykuly/street-monsters-jest-taka-gazeta-,art11.html
Dodano: 2009-02-06 14:58
Zapomniałeś o klaserach i wymianie znaczków zlotowych w gronie braci...
Dodano: 2009-02-06 13:50
who gives a fuck about that? mnie oślepiają i co mam ich gonić i napie$dalać po pyskach? :) I na zwykłych światłach 'mijania' nie sądzę, żeby to było aż tak oślepiające. Skupiłbym się raczej na kierowcach tirów ze źle ustawionymi światłami, albo puszkarzach z 'ZENONAMI' ustawionymi u pana Zenka w warsztacie bo jak taki j%%bnie po oczach to jest już problem, martwe przepisy w Polsce mój drogi. A przegląd jak chcesz to załatwię Ci na kosiarkę husqvarny, żyjemy w dżungli przepisów i praw które nic nie dają,i uzyskanie takiego świstka to najmniejszy problem uwierz mi.

Jedyny 'problem' jak to napisałeś to mandat który kolega może złapać jak trafi na kumatego psa.
Dodano: 2009-02-05 14:29
nie licząc kilku dwusuwów od 11 roku życia, mając 17 lat - 240 kilowa XJ750 seca która prowadziła mnie nie ja ją :D , później Cbr 600 '98, Cbr 600 '00. Mam 22 lata, wciąż żyje a nie należę do tych co to jeżdzą i podziwiają widoki :) Ulicznej walki uczyłem się w Londynie, goniąc za litrami z gościami, którzy mieli nawinięte po kilka sezonów. Może mam szczęście a może po prostu w miare ogarnąłem sztukę zapierdalania - nie ma reguły. Można się zabić na motorynce, dlatego nie generalizujmy wieku kierowców i statystyk śmiertelności.

W Polsce wiele po ulicach nie jeździłem, może dlatego wciąż żyje.
Dodano: 2009-02-05 14:17
moto z tego kolega pisał to gixx rocznik '00, czyli 9 letnie moto, może mieć trochę nalatane i syntetyk może być za 'słaby'. Zależnie od przebiegu syntetyk lub pół syntetyk, tak jak pisał Evil, dedykowanych oliw jest od pyty.
Dodano: 2009-02-04 20:47

do usług ;)

Pozdro
Dodano: 2009-02-04 10:53

Nie jestem pewien na 100% co do rocznika 2000 ale w wyższych jest taka możliwość bo sam zmieniałem. Próbuj trzymać/wciskać kombinację klawiszy ADJ + SEL na WŁĄCZONYM zapłonie. Nie ma możliwości zmiany temp z F na C w tych Gixxach.
Moto jest UK wersja czy USA?

Pzdr
Dodano: 2009-01-17 14:46
ku*wa może Benneli to męska odmiana ale mi ten tyłek podnosi ciśnienie krwi :D :D :D
jestem gejem? chytry

benelli-cafe-racer1.jpg

w ogóle to moto to.... kiedyś sobie kupie :/
Dodano: 2009-01-16 16:50
nie Olafie, ale wystarczy ostrzej odkręcić 43 ząbkami i sie samo podnosi... no kurwa to nie XJ750 tylko wtrysk 200 kilowy :D czy tam wytrysk .. ;p
Dodano: 2009-01-15 16:30
spoko film, muza dobra ;)
Dodano: 2009-01-15 15:41
Znajomy śmigający na takiej cebrze mówi, że na serii ni cholery nie idzie z gazu, no ale nie jest on jakimś wyznacznikiem.

To był chyba żart... pogratuluj znajomemu wiedzy i spytaj czy on kiedykolwiek widział to moto na oczy...
Idzie z gazu na 2 na serii, z 1nki tym bardziej bez szarpania kierownicą.
Jeździłem na kilkunastu sztukach, w tym na kilku w serii i nie miałem problemu z podniesieniem przedniego koła odwijając, ale wole ze sprzęgła walić ;)
Moja F4 gaźnikowa szła bez problemu z gazu a co dopiero biorąć wtryskowca pod uwagę także znajomy albo ma moto zdławione do 65 koni albo jest totalną $izdą :]
Dodano: 2009-01-15 13:27
no dobra
a co zrobic gdy wszedłem w konkurs i cofnąłem steonę przeglądarki ?
teraz nie mam jak wejść do pytań ????

pisze, że już odpowiedziałem tzn zaliczyło mi tylko wejście i już nie chce mnie wpuścić ???

jak wejść jeszcze raz ???

Negocjator z holyłódzkiego filmu powiedziałby ' to już Twój problem '

:D :D :D
Dodano: 2008-08-17 13:06
Katanka na mojej ex ;)
dscf7270qr3.jpg
Honda Beka
dscf7119kt4.jpg
Dodano: 2008-04-10 23:21
i ja zawitam wykwintnie się zmylfonić na płytach :D
Dodano: 2008-03-15 23:36
Grunt to odzież ochronna :/

Boże prosze tylko nie zachowujcie sie na tym forum jak na takim innym, co wiedza wszystko najlepiej i najwazniejsza jest odziez ochronna, kamizelki i odblaski boczne na moto!
kazdy jezdzi w czym chce i w czym mu wygodnie, nie uskutczniajcie tu 'nauczycielstwa' tylko!
Dodano: 2008-03-07 18:51
Spokojnie ludziska, Outlaw luzzz, każdy ma prawo do własnego zdania, od tego jest forum dyskusyjne right? Mi też sie nie podoba szydera z polskich raperów bo jest zupełnie nietrafiona, Polski Crunk jest na wysokim poziomie jeśli wogóle wiesz co to Crunk (nie musisz wiedziec jeśli nie ogarniasz hh). Wole wylansowanych białasów niż Pana Piotra Rubika i Dode Elektrode. Zresztą temat nie dotyczy polskiego showbizu tylko roznych videos z tego co widze i atakowanie Kwiata że wrzucił hh w klip jest zupełnie bezpodstawne według mnie, o gustach sie nie dyskutuje panie Janie.
Dodano: 2008-02-22 20:14
z rozpędu chiałem napisać poka .... pomylyły mi sie fora :P
Gosiu zapraszamy do tematu z fotkami, pokaż się ;)
Dodano: 2008-02-21 20:08
http://img239.imageshack.us/my.php?image=picture285wi5.jpg
zlej jakosci ale moj drogi masz mnie na naszej kalsie ;))

no widzisz Paulino zapomniałem nawet, że mam Cie w naszej klasie - w sumie to nawet niewiedziałem kim jesteś :) No tak czy inaczej, ładnie z Ciebie dziewczę :P Ale fotki to w lepszej rozdz. i jakości mogła byś wrzucić ;)
Dodano: 2008-02-21 19:35
Coyo to najprawdziwszy ja proszę mi tu antyreklamy nie robić! evilgrin Olaf może potwierdzić! :P

Syska, dziekuję - nie uważam sie zasuper przystjonego ale jeśli tak mówisz to nie będe zaprzeczał ;) Poka Swoje foto ;)
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms