załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

Autor Wiadomość
Dodano: 2010-04-09 22:31
czy opłaca się go zakupić??? jeśli tak to jaki byście wybrali...
prowadź do wątku profil pw
Dodano: 2010-04-07 16:58

heh dziękuję za radę, a już mu wygarnęłam swoje :D a zdjęcia w bikini będą jak ładnie pogoda będzie i woda cieplutka ;D

a Yamaszka nie moja tylko on na takim "czymś" jeździ... ja się ROZGLĄDAM ;) za jakimś do kupienia... ale najpierw se wypicuję jawkę :P
Dodano: 2010-04-06 23:46
Na wstępie powiem, że jestem zupełnie początkującą oczko dziewczyną usmiech na motorze. Dziś "próbowałam" pojeździć na Yamasze DT 125, ale juz na samym początku był problem. ;/ Normalnie miałam sprzęgło i manetke gazu trzymałam, wrzucam pierwszy bieg a tu ... zgasł ... i tak kilka razy. Co robię źle?? czy to tylko kwestia "wyczucia"??
<chłopak, który mnie "uczył" po 4 próbach zwątpił, powiedział żebym sie najpierw na komarze nauczyła jeździć, a potem do niego przyjść "na nauki">
za odpowiedzi serdecznie dziękuję ... pozdrawiam
Dodano: 2010-04-03 15:14
co sądzicie na jej temat??? opinie, plusy, minusy...
Dodano: 2010-01-18 18:14

nio tez mam nadzieje ze wyniki sie pokażą tu na forum :p pozdro :)
Dodano: 2010-01-07 18:04
a tak ogólnie to co się składa na ten "pakiet startowy"???
Dodano: 2010-01-04 17:42
obecnie: nic
marzenie: Aprilia RS 50 i potem cuś mocniejszego ;)
Dodano: 2010-01-04 16:57
Siemka :) tu Marysia z Raciborza. Obecnie nie mam moto ale sie rozglądam... Fanką jestem od urodzenia... szukam jakiegoś na początek i śmigam po różnych forach... Pozdro :D
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms