załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

Autor Wiadomość
Dodano: 2009-08-11 18:39
Tak, dokładnie ten. Można go znaleźć w sklepach, tylko z najmniejszymi rozmiarami jest problem. Ja na swój czekałam pół roku, ale mam. Tylko ciekawi mnie jakbyście go ocenili :)
prowadź do wątku profil pw
Dodano: 2009-08-11 18:37
I ja też się pojawiam po dłuuugiej przerwie.

a ja ciągle tu zaglądam :P opaleni po urlopach ??

No a jak :D

A Evil jak zwykle w dobrym humorze ;P
Dodano: 2009-08-10 17:02
I ja też się pojawiam po dłuuugiej przerwie.
Dodano: 2009-08-10 17:00
Skinny jak byście mieli niebawem plan to bym chętnie poczytała recenzje o HJC Venecia.
Dodano: 2009-03-11 19:26
Mam zacytować?:)

prosimy :) :P
Dodano: 2009-03-10 17:12
A co to było jak było całe?
Dodano: 2009-03-10 17:11
o tak ten jest ładniutki :)
trza było do Syly pakować by było taniej bo forumowa zniżka no i nawet bym Ci go podciepała do Katowic :)

U mnie słońce świeci, deszcz pada, słońce swieci, deszcz pada, słónce..deszcz..słońce..deszcz :D
Czyli jutro smigu smigu :)

No to pogoda u mnie taka sama :)

Jak Dragon nie będzie miał rozmiaru to sie do Syli odezwe wtedy, a odbiore sobie u niego w Tychach pewnie :) To się zobaczy jak już będzie kachol u niego :D

Evil obiad ugotowany, pranie zrobione, dom posprzątany. Kobiety sobie radzą z tym wszystkim i mają czas na jazde jeszcze ;)
Dodano: 2009-03-10 10:47
Marta a może być biały z okropnymi i ohydnymi różowymi kwiatuszkami ?
cl-st_eve_pink.jpg
Jak co to jest też wersyja fioletowa :D

A śniegu juz starczy :D przecież żeby nie było ze opony kolczaste bede musiała zakładać.

lol szaleństwo :D

Czekam aż Dragon mi zamówi biało-szary, ale z ładniejszymi kwiatkami, które są ciemno siwe ;) czyli ten kachol
Dodano: 2009-03-09 15:57
Silje no wczoraj do po południa :D bo potem deszcz, a przedwczoraj nawet śnieg w sosnowcu :)

Agatka, w sobote była totalna impreza w śniegu, a dzisiaj powiem, że się zdziwiłam, u mnie słońce, a Katowice -20 km dalej- ulewa :/

A tak do tematu nawiązując, szkoda, że dział Okiem kobiety został zamknięty, można bylo do artykułów podejść z humorem i się z nich po prostu posmiać :) Teraz zróbcie test jakiegoś babsko wyglądającego kasku :P Tylko żeby różowy caly nie był, z całym moim szacunkiem i sympatią do tego koloru :)
Dodano: 2009-03-09 11:35
Idzie, idzie, dzisiaj sucho, wcale nie zimno, a wczoraj chłopaki na crossach to pół dnia się bawili :)
Dodano: 2009-03-06 17:04

aaaa jakbyście wszyscy z Warszafki nie byli to w Częsochowie byście se czekoladke odebrali jezyk2

Czekoollaaadaaa?? <mniam>
A gdzie ona, kiedy, jak? zeby
Dodano: 2009-02-27 19:42
Po to żeby się na własne oczy przekonać i żeby sobie wycieczkę zrobić :P
Dodano: 2009-02-26 22:18
Tak, tak, już do mnie te wieści dotarły, ale mimo wszystko dzięki za informację :)
Dodano: 2009-02-08 13:56

Kurcze z ta poduszką to dobry pomysł!!!:) fakt Chorwacja to miodzio kraj w tym roku jak pojadę to będzie 9 raz:) Uwielbiam ten kraj, drogi, nie jest jeszcze tak strasznie drogo. Kufer raczej nie podejdzie. Chyba kupię jakieś szmaciane sakwy trochę przerobię tzn zrobię jakieś osłony na wydechy i jakoś to będzie. Chcemy jechać pierwszego dnia z Krakowa przez Czechy do Austrii konkretnie do Graz tam się przespać i następnego dnia śmigać dalej na Istrie. Już się nie mogę doczekać!!! Tylko mnie trochę przeraża kurs Euro. Niestety w tym roku mam trochę ograniczony budżet ale zrobię wszystko żeby spełnić swoje marzenie:) a Wy gdzie w tym roku?? Na motorze? Jeździł w ogóle ktoś dzisiaj? Taka super pogoda była( w Krakowie). Ja niestety nie mogłem bo siedziałem w pracy:((( Dzięki bardzo za odpowiedz:)

Wczoraj sporo osob jezdziło, pogoda była piekna, ale dzisiaj niestety juz pada :/
Co do wakacyjnych wyjazdów, ja jeszcze nie planuje nic, duzo czasu jest.
To zacznij sledzic kurs euro i jak zacznie spadać to kupuj, raczej juz takich drastycznych zmian nie bedzie jesli o spadki chodzi, ale zawsze cos.
Dodano: 2009-02-07 16:41
No to faktycznie na tym motocyklu moze byc ciezko sie zapakowac. Poza tym, czy taka daleka trasa bedzie dla twojej dziewczyny wygodna, Tuono ma raczej takie malutkie i bardziej sprotowe siedzenie z tyłu. Ja na wakacjach byłam nad morzem na SV1000S i zapakowało sie łatwo, kufry były i już, ale SV ma wydechy nizej niz Tuono.
Dodano: 2009-01-30 23:42
Jak w temacie,

wiadomo już coś na temat otwarcia sezonu na Bemowie w tym roku??
Dodano: 2009-01-09 13:56
cfaniaaak :D Ja tez tak chce :D
Dodano: 2009-01-09 12:44
Evil te Twoje teksty, jak ja to uwielbiam cfaniak
Dodano: 2009-01-01 18:01
Pokazują to na stuntpoland :P
Dodano: 2008-12-31 15:50
Opłaca się, dolar sie jeszcze bedzie wahał przez jakis czas, mówie wam, jeszcze spadnie, poleci w dól :) Po co topless? i tak mam niezłe w ubraniu :P
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms