załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

Autor Wiadomość
Dodano: 2009-08-04 3:41
a komu potrzebna kolejna Nasza Szmata, czy inne gówno z cebulą?!
i teraz tak, nie szukam kolegów na lyżwy, więc na 100% odpuszczam odwiedziny stronki i rejestrację. dobranoc.
prowadź do wątku profil pw
Dodano: 2009-07-29 4:33
ja na V Rod nawet na 1/4 mili się ścigałem :D
Dodano: 2009-07-24 21:17
elementy pracujące w przednim zawieszeniu - panewki, etc. luzy i stuka. cóż więcej. a jak masz lagę trafioną, to możliwe, że elementy zużywają się lekko szybciej :D
Dodano: 2009-07-24 21:15
kompletny głąb kupił moto od kompletnego głąba, po prostu zajebiście lol
Dodano: 2009-07-24 6:51
zróbcie test wytrzymałości kasków, zaczynając od Tiger i podobnych marek.

ave mineta, lewa w dziurę!
Dodano: 2009-07-24 6:47
[kapka oleju dla przeciętnego kierowcy, większa strzykawa przed startami na torze.

chyba odwrotnie?
Dodano: 2009-07-15 5:56
powinno wydać, pytanie tylko, co taniej i łatwiej kupić: kompletny zawias od nowszego GS, czy same cartridge? sprawa do przemyślenia.
Dodano: 2009-07-15 5:54
taaa... woźny, a my w to wierzymy. nie woźny, ale spamer, aż miło, chciałbym tylko zaznaczyć, iż w kwestii reklamy, możemy podyskutować, ofertę się jakąś zacną przygotuje i ognia!
Dodano: 2009-07-08 6:17
jeśli masz proste lagi i golenir, tzn. zawieszenie nie dostało strzala takiego, żeby się zgiąć, to najprawdopodobniej masz poprosty zawias "skręcony" na półkach. w sumie nic strasznego, luzujesz śruby i ustawiasz wszystko na prosto. inna sprawa, że warto jednak sprawdzić półki, często bywa tak, że np. dolna dostaje i jest skrzywiona.
najlepiej rozbierz, sprawdź, pomierz i poskładaj do kupy. polecam zrobienie tego według przykazań książki serwisowej, z zachowaniem wszystkich momentów dokręceń śrub, etc.
Dodano: 2009-07-08 6:13
dzień dobry, witamy! :D jakże miło wiedzieć, iż coraz większa liczba osób zauważa, że nie warto przebywać wśród zwyrodniałych dzieci NEO
Dodano: 2009-07-05 15:14
ale o co chodzi? wypad na lekcje jęz. polskiego. trzy motorynki masz? i znakomicie. dobranoc.
Dodano: 2009-07-01 10:59
klasa konie, ciekawe, czy płochliwe???
Dodano: 2009-06-22 11:19
po zdjęciu widać, ze miał czołówkę z TRI'em i stuka mu panewka na 4 korbie...
Dodano: 2009-06-22 11:18
ja chcę Dukata 1098R i jakieś wypierdowe Supermoto i jeszcze mnóstwo innych :D
Dodano: 2009-06-19 13:54
a, czyli się jednak poczuwasz? :shock:
Dodano: 2009-06-19 0:01
ja to bym kopnął. ale może jakiegoś preclo-moda?

rotfl
Dodano: 2009-06-13 7:28
mój kolega,Antek Nowakowski, przekazał ostatnio smutną wiadomość:

Niedawno wróciłem z "wycieczki"..., która miała być wspaniała. Wyjazd o 5 rano, zbiórka w Wawie i dzida na Mazury. Jakoś po 8 dojechaliśmy do Olsztynka. Mieliśmy pojechać do Szczytna na śniadanie i później pojeździć po krainie WHS...

Pech chciał, że kilka minut po 9 życie Piotrusia zostało przerwane. Zginął kilkadziesiąt metrów za moimi plecami. Zginął, a w zasadzie został zamordowany. Gdyby akcja działa się kilka sekund wcześniej, to pewnie temat dotyczyłby samego mnie. Jechaliśmy super drogą za Mierkami. Jechałem jako pierwszy. W pewnym momencie w lekkim lewym łuku minąłem się z cysterną do przewozu mleka. Poleciałem kilka km dalej, zauważyłem, że za mną pusto. Wróciłem. Miejsce tragedii wyglądało strasznie (celowo nie dołączam linka do prasówki, ze względu na komentarze przypadkowych debili...). Kto chce ten znajdzie...
Turek
Piotruś (który jechał trochę za mną) nie miał szans. Okazało się, że ułamek sekundy po tym jak minąłem ciężarówkę, ta gwałtownie zjechała na nasz pas, koleś chciał skręcić w lewo ,w polną drogę. Gixxer Turka wbił się pod przednią oś. Piotr zginął na miejscu. Miał 28 lat. Zostawił wspaniałą dziewczynę i setki planów na przyszłość. Grubas od mleka - oczywiście nafta, prawie 1 promil w wydychanym powietrzu...

Teraz prośba, bo pogrzeb prawdopodobnie odbędzie się w przyszłym tygodniu i ma być motocyklowy. Wiem, że pewnie każdy będzie w pracy, ale gdyby ktoś miał możliwość to proszę o info. Chodzi o obecność. Podobno Piotr zawsze się zastanawiał ile osób przyjechałoby na jego odprowadzenie i czy byliby to ludzie na motocyklach..."

http://racing.torn.pl/palio/html.wmedia?_Instance=trt&_Connector=palio&_ID=1236&_CheckSum=1606075444
Dodano: 2009-06-13 7:25
mam pytanie: czy Pan Redaktor1966 chciałby, aby ktoś oddał mu kał na szczoteczkę do zębów?
Dodano: 2009-06-12 5:59
e, tam, od razu kasować... jakiś wesołek z tego typka. i co mi się podoba: jego nick lol
Dodano: 2009-06-10 14:21
ja mam jedną zasadę podczas wszelekich podróży motocyklowych: mały plecak i specjalny kawałek plastiku w portfelu. o, tyle :P
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms