wspominałem już o tym, aczkolwiek Izzy stwierdzil, że nie ma pojęcia, o co mi chodzi, wszystkim dziala normalnie i jest git. tak więc, wszyscy, którzy mi na ów fakt zwrócili uwagę, zapewne nie mają racji, lub sa pod wpływem środków odurzających
a prawda jest taka, ze ten inny portal sprzedał pakiet udziałów firmie Microsoft i teraz nie ma szans poprawnego otwarcia mg, za to strona konkurencji śmiga, jak głupia!!! :)
dobre Super Moto poniżej 600 cm objedzie w mieście / krętej drodze każdego ściga bez względu na pojemność.
( ... )
Zresztą, temat sportowych 1000 na drogach publicznych to osobna kwestia - krótko mówiąc: szkoda maszyny, szkoda jeźdźca.
dobre SM, to sponiewiera kierowcę, który nie ma obycia, przerazi i nakryje 3 razy.
czego Ci szkoda w sportowych litrachna ulicy? mowisz o wymuskanych pedziach, którzy kupili motocykl, bo to w modzie i kreuje ich wizerunek twardziela, czy o pomyleńcach, którzy napierdzielaja bez zmiłowania? oczywiście, zgadzam się, ze wyorzystanie możliwości takiego motocyka podczas jazdy po ulicy jest mało możliwe, ale... zawsze jest to ale.
używany turystycznie przez kobietę, zdlawiony do 12KM. poszperaj w necie, sprawdź, czy to malowanie jest oryginalne, bo jakoś dziwnie mi wygląda, w sumie mogę się mylić, ale chyba pierwszy raz widzę takie zestawienie kolorów w Gixerze, wygląda, jakby typ załozył część plastików od innego motocykla, dokleil sobie coś na zbiornik i git jest :D
a, ze zdjęć wnioskuję, że pęka rana i panewka na 3 korbowodzie stuka.
Pomysł z obniżeniem zawieszenia bardzo mi sie podoba.Jak widać obsługa w salonie suzuki albo nie była zorientowana , albo miała to gdzieś :).troche poszperałam w necie i poczytałam o tych zestawach nie trafiłam jeszcze na pasujący do V-stroma ale myślę że z moim zacieciem to kwestia niedługiego czasu.a tak na marginesie piękna była u mnie pogoda i wyprowadziłam moto na spacerek Dzięki za podpowiedzi .Pozdrawiam serdecznie.
taki zestaw do obiżenia tylnego zawieszenia zrobi Ci każdy, w miarę sprawny frezer. material - można zakupić bez problemu. koszta znikome w porównaniu do oferowanych na rynku (wykonanych podobną metodą, bo w większości wypadków nie są to odlewy). temat sprawdzony w kilku motocyklach - począwszy od CBR 600RR, a skończywszy na Hayabusa. i wszystko wytrzyymało i dało radę. montaż prosty, banalnie prosty.
osobiście cieszę się, iż urocza koleżanka założyla ow temat. moja Droga, nie przejmuj się okazywanym przez niektórych potępieniem, tyczy się to szczególnie damskiej części pisaczy, tej części, która wygląda równie pociągająco, co leniwce z Epoki Lodowcowej.
biorąc pod uwagę opis problemu, zrobił dobrze.
ale... wtryskowy układ zasilania i elektroniczny zapłon, przyczyn może być od cholery, więc należałoby dowiedzieć się, jak odczytac kod błędu, po czym zastanowić się spokojnie, czy samemu usuwać przyczynę (może być banalna), czy trzeba walić ze sprzętem do serwisu, bo wymagane jest podpięcie złomu pod kompa i usunięcie wpisu w pamięci (ECM z reguły zapamiętuje błąd i tak go wałkuje w nieskończoność).
a stac Cie na wydanie 5 tys za wykonanie obwiewek ?? przy obklejeniu carbonem cena jest niższa o 70 %.Poza tym jeżeli widzialeś folie imitutujaca carbon to doskonale wiesz ,ze z carbonem nie ma nic wspolnego :/
5 tysia?
uuu... szkoda, że profesjonalnie wykonany komplet owiewek można nabyć troszkę taniej. mając jeszcze przewidziane zniżki dla dealerów / dystrybutorów / zawodników z licencją sportu motocyklowego, wychodzi, że jednak nie jest tak drogo. poza tym, jest wiele sprawdzonych źródeł, gdzie można nabyć takie owiewki, bądź zamówić ich wykonanie.