załóż konto nie pamiętam hasła
wyszukiwanie zaawansowane

FORUM MOTOCYKLOWE / DLA MOTOCYKLISTÓW

Autor Wiadomość
Dodano: 2011-01-25 13:08
Niezłe!!!!!!!!!!!
prowadź do wątku profil pw
Dodano: 2011-01-25 12:44
To znowu ja ;) Jeszcze tylko 3 ankiety dzielą mnie od ukończenia części badawczej;) ALE PRZEDE MNĄ NAJGORSZE.... Czy znacie może jakieś tytułu książek, artykułów itp., których treść w jakikolwiek nawiązywałaby do mojego tematu? Jeśli tak to bardzo proszę o podanie przykładów... Będę wdzięczna.

Polecam: Motocyklista doskonały oczko
Dodano: 2011-01-25 12:41
To znowu ja ;) Jeszcze tylko 3 ankiety dzielą mnie od ukończenia części badawczej;) ALE PRZEDE MNĄ NAJGORSZE.... Czy znacie może jakieś tytułu książek, artykułów itp., których treść w jakikolwiek nawiązywałaby do mojego tematu? Jeśli tak to bardzo proszę o podanie przykładów... Będę wdzięczna.

Polecam: Motocyklista doskonały oczko2
Dodano: 2010-10-25 15:31
Jak ją oceniacie? Co powinno się zmienić? Jak powinna wyglądać perfekcyjna nauka jazdy 2.0? Kto powinien ją prowadzić?

Przygotowaliśmy też dla Was krótką ankietę.

Uczestniczyłem tego roku w maju w Szkole Suzuki w Toruniu i polecam każdemu bez względu na staż.
Prowadzili ją wspaniali miłośnicy jazdy motocyklem, jeden to jeżdżący instruktor, drugi były zawodnik z Lublina. Uważam, że najlepszą nauką jest uczestnictwo w takim kursie. Chętnych było bardzo wielu lecz nie wszyscy mogli się załapać.
Każde rozpoczęcie sezonu tak powinno się zaczynać.
Dodano: 2010-10-25 15:22
Jak ją oceniacie? Co powinno się zmienić? Jak powinna wyglądać perfekcyjna nauka jazdy 2.0? Kto powinien ją prowadzić?

Przygotowaliśmy też dla Was krótką ankietę.
Dodano: 2010-05-31 10:27
Witam,
Miałem kupić :Triumph Rocked, BMW 1200 CL -chodziło mi o dobrego turystyka.
Kupiłem Burgmana AN650 i to jest wspaniała maszyna, już miała pierwsze urodziny i 6500 km. Zamierzam nim przejechać Niemiecki Szlak Motocyklowy od Kolonii w górę Renu ( cała trasa ma 9000 km ).[img]suzuki burgman[/img]
Copyright © 2006-2012: MOTOGEN.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wydawcą portalu internetowego MOTOGEN.PL jest Liberty Motors Sp. z o.o. (Wydawca) z siedzibą w Łodzi, ul. Dąbrowskiego 207/225, 93-231 Łódź. Wszelkie prawa do treści, elementów tekstowych, graficznych, zdjęć, aplikacji i baz danych są zastrzeżone na rzecz Wydawcy lub odpowiednio na MOTOGEN.PL.
partner technologiczny:
cms