|
Autor
|
Wiadomość
|
|
|
... strona główna. Nic poza górnym bannerem z wyszukiwarką i tabelą z zakładkami mi się nie ładuje. Niżej tylko czarne tło. Mam IE8 od niedawna, może to to?
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
A owszem, podobało mi się dzięki za Carvera :) moje foty
Gdyby ktoś chciał rzucić okiem :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Ot mądrych miło poczytać :]
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Ja też Ci dziękuje Grzesiu, naprawdę!
i też chcę za to R1.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Wstawi ktoś fotki tego dmuchanego motocykla, jestem cholernie ciekawy jak to wygląda ^^
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Albo Kawasaki sobie kup! O..! Doobre!
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
To nie koncert życzeń ;) Opyl, okleina Red Bullla nie powinna być w tym przypadku małochodliwa :)
Natomiast ja jestem bardzo happy z rękawic :P
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
TAKK
kombi za 28 miejsceeee!
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Czyli pierwsza osoba dostaje kombik, dmuchanego motora, film do obejrzenia wieczorem i smyczke, a 51 nawet nagrody pocieszenia....?
łeee.... Bo ja to myślałam, że skoro jest te dwieście coś nagród, to one zostaną podzielone między dwieście coś osób....
No tak, czyli na dmuchany motór poluje większość xD
Dawajcie roztrzygnięcie :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
tak, ze czekasz na ogłoszenie listy wymiataczy nagród i jak coś Ci tłusto skapnie to wtedy się będziesz musiał osobowywac dowodem. przynajmniej coś takiego zrozumiałem ;)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Hehe kończcie już bo się niecierpliwie ^^
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
To tak jak z czekoladą. Są produkty czekoladopodobne, wygląda tak samo, ale jest paskudne, dlatego kosztuje taniej.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
http://sqter.frix.pl/temat/209/historia-stuntu#topka_postu
I tu też coś jest :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
A nie jeden szewc bez butów chodzi...
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
No i kolejny tekścik się pojawił... Tylko jakoś tak dziwnie ucięty jak blachy w Night Rod`zie
P.
No i robi nam pszeKsiądz smaka na kolejny
Nie przeczytałem, pochłonąłem. Zgrabnie napisane, stara szkoła prudnicka :P
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Janusz Weiss w radiu zet zajmował się jakieś 2 tygodnie temu tą sprawą i z tego co pamiętam wyagają OC, napisz mu maila, jeżeli wie to Ci raczej odpisze :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
I ja również przykleję na robaczka :P
p.s
O... właśnie siedzę w Waszej koszulce :P No to było dziś kilka chwil lansu w centrum
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Tak tak, popieram przedmówcę :) Kymco naprawdę ogarnia te swoje skuterki, mają kilkadziesiąt lat tradycji w produkcji skuterów, szczególnie polecam model super9 i B&W :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Silje, a tak btw to ta tortilla to jak na grubośc Ci wychodzi? Jak naleśniki, grubsze? Bo coś dużo tego proszku do pieczenia dajesz :P
Nie wiem czemu mnie ostatnio wszyscy mylą z kimś tam. To Silje jest autorką tortilli :D i.
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|
|
|
Hmm a prodziż chociaż xD?
W sumie nie znam dania głównego made by brokuły :P to raczej jako dodatek do czegoś :)
|
|
prowadź do wątku
|
pw
|